Het team van pr- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group breidt uit. Eva De Wolf vervoegt deze maand het team van Befirm als sr pr consultant. Befirm is gespecialiseerd in financiële communicatie voor corporate en fondsenklanten en corporate communicatie voor brede financiële organisaties. Eva heeft meer dan 20 jaar ervaring als journalist, woordvoerder en copywriter én een neus voor sterke verhalen.

We zijn enorm blij dat Eva ons team van Befirm komt versterken. Haar uitgebreide ervaring in de publieke sector en de communicatiewereld zorgt ervoor dat ze als geen ander weet hoe je succesvolle pr- en communicatiecampagnes kan vormgeven. Bovendien voelt Eva enorm goed aan hoe je actuele maatschappelijke thema’s kan benaderen.” 

Simon Laval, business manager Befirm

Na jaren vooral te hebben gewerkt in de publieke sector, sta ik te popelen om ook andere sectoren te leren kennen en bruggen te slaan tussen stakeholders uit heel verschillende maatschappelijke domeinen. Communicatie en transparantie zijn vandaag overal onontbeerlijk en daar draag ik graag toe bij binnen Bepublic Group, dat helemaal aansluit bij mijn expertise.

Eva De Wolf

Eva De Wolf is 43 jaar en werkt al 20 jaar in de journalistiek en communicatie. Zo werkte ze onder andere voor ATV, ex-minister van Werk Monica de Coninck, OCMW Antwerpen, De Lijn en het kabinet onderwijs van de stad Antwerpen. Afgelopen jaar begon ze als zelfstandige communicatieconsultant te werken en nu vervoegt ze dus de ploeg van Bepublic Group. Daarnaast begon Eva als ‘Eva tekent’ cartoons te tekenen tijdens de lockdown en bracht ze een boek uit: ‘Het Lockdown Logboek: corona in cartoons’.