Communicatie-experte en ervaren woordvoerder Isabelle Geeraerts versterkt vanaf begin september 2023 het team van pr- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group. Isabelle zal als sr pr consultant heel wat klanten begeleiden in hun strategische en corporate communicatie.

Anja Peleman en Sara Vercauteren, managing directors Bepublic Group kijken uit naar de komst van Isabelle: “Het is altijd fijn als we nieuwe communicatietoppers kunnen verwelkomen in ons team. Met haar jarenlange ervaring in communicatie en woordvoering, zijn we er zeker van dat Isabelle het verschil zal maken voor onze klanten.”

“Ik verheug me op het toepassen van mijn ervaring in externe communicatie en PR binnen verschillende sectoren. Het overbrengen van de juiste verhalen op een effectieve manier en het verstrekken van advies tijdens crisissituaties: ik kijk ernaar uit om samen met het Bepublic Group-team een impact te kunnen hebben op de klanten.”

Isabelle Geeraerts

Isabelle werkt al bijna 15 jaar in communicatie. Ze was 13 jaar aan de slag bij Telenet als woordvoerder en corporate communicatie experte en werkte de afgelopen maanden als woordvoerder bij Boerenbond. Zo heeft Isabelle een aantal grote communicatieprojecten begeleid zoals de afschakeling van het analoge televisiesignaal, de overname van BASE door Telenet, diverse productlanceringen en duurzaamheidsinitiatieven. Isabelle heeft dan ook de afgelopen jaren heel wat ervaring opgedaan op vlak van PR, corporate communicatie en crisiscommunicatie.