Bepublic Group zoekt nieuwe stagiaires. Al hebben we eigenlijk een hekel aan het woord. We zien je eerder als een nieuwe collega die we met veel plezier wegwijs maken in de wondere wereld van public relations en strategische communicatie. Wat we zoeken: een neus voor nieuws, scherpe pen, dito geest en een dosis enthousiasme waar je een volledige kamer mee kan vullen.

Stagiair, euh collega, zijn bij Bepublic Group is fijn, en ik kan het weten. Na een stage in maart 2021 vond ik het zo plezant bij Bepublic Group dat ik anderhalf jaar later nog steeds vertoef in de kantoren in het iconische Tour en Taxis. Een stage bij Bepublic is een unieke kans om met twee handen te grijpen.

Je zet onder begeleiding van PR-specialisten je eerste échte stappen in de wondere wereld van PR. Er wordt een uitdagend en gevarieerd takenpakket voorgeschoteld en je krijgt de kans om mee te bouwen aan de reputatie van grote bedrijven zoals bol.com, KBVB, ERA en Telenet. Vele persacties en strategische communicaties later kan ik iedereen nog steeds een stage bij Bepublic Group aanraden.

Wat we zoeken?

Een stagiair heeft dezelfde taak als alle consultants in het twintigkoppige team van Bepublic Group: de reputatie van onze klanten bewaken en mee het nieuws maken. Hoe doen we dat? Persberichten en communicatieplannen schrijven, pitchen bij journalisten, debatten voorbereiden… Met als uiteindelijke kers op de taart: een publicatie van een zelf geschreven en gepitcht persbericht in de media.

Gooien we je meteen voor de leeuwen? Nee hoor. We houden je handje niet vast, kijken niet op je vingers maar je kan ons altijd onder de arm nemen. Je kan terugvallen op een heel team dat je met alle plezier tips geeft die je in de rest van je carrière kan gebruiken.

Het is uiteraard makkelijk om dat zelf allemaal neer te schrijven. Maar ook onze vorige stagiaires beamen het. Zo schrijft ex-stagiair Emma De Rop: “Ik ben heel blij dat ik bij Bepublic heb mogen proeven van het leven als (junior) pr-consultant en dat ik me kon omringen met experten die me de kneepjes van het vak bijbrachten. Ik heb zeker en vast genoten van mijn tijd hier, want wat een topteam om deel van uit te maken ook al was het maar voor een kort maandje dat enorm snel is voorbijgevlogen!”

Wil je zelf ook graag stage komen lopen bij Bepublic Group? Neem dan contact op via office@bepublicgroup.be en bezorg ons je CV. Wie nog twijfelt, stuur me gerust een mailtje met al je vragen en bekommernissen via jules.fremaut@bepublicgroup.be. We hebben momenteel nog stageplaatsen beschikbaar tussen juni en december 2023.