Het internationaal PR-netwerk PR World Alliance (PRWA) verwelkomt Bepublic Group als nieuw lid van het netwerk. Dit werd deze week unaniem goedgekeurd door de leden van het PR-netwerk. Bepublic Group is daarmee het enige PR-bureau in België dat deel uitmaakt van het PRWA. Het netwerk, dat bestaat uit onafhankelijke communicatiebureaus op alle continenten, laat Bepublic Group toe om de persrelaties van internationale bedrijven en organisaties verder uit te bouwen met lokale PR-bureaus wereldwijd.

Pr- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group blijft verder groeien. Naast nieuwe klanten als Bol.com, Saxo Bank en Decathlon, zet het een volgende stap. Via het internationale netwerk van PR World Alliance krijgt het PR- en strategisch communicatiebureau uit Brussel toegang tot de PR-expertise van verschillende bureaus verspreid van Nederland over Amerika tot zelfs Zuid-Korea. Op die manier kan Bepublic Group voortaan eigen klanten nog beter adviseren voor hun buitenlandse persrelaties en communicatiestrategieën. Daarnaast zal Bepublic Group via de buitenlandse PR-partners ook voor extra klanten aan de slag gaan en wisselen de verschillende bureaus ervaringen en inspiratie uit.

Met de toetreding tot PRWA verruimen we bij Bepublic Group onze horizon. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze huidige klanten die in het buitenland actief zijn. We kunnen hen nu meer dan we vandaag al deden op internationale schaal begeleiden in hun PR-activiteiten. We kijken er enorm naar uit om samen te werken met de andere bureaus en elkaar ook te inspireren. De eerste projecten lopen intussen al.

Anja Peleman & Sara Vercauteren, Managing Directors Bepublic Group

De toetreding van Bepublic Group tot PRWA is een belangrijke stap in de groei van ons netwerk. In de afgelopen jaren hebben we naast Europese groei ook een significante groei laten zien in Zuid-Amerika, US en Azië. Hiermee kunnen we internationale projecten aan van elke omvang. Bepublic Group heeft al op verschillende projecten bewezen perfect te passen bij de hoge kwaliteitstandaard van de bureaus in het netwerk. We zijn heel blij om ze aan boord te hebben.

Marianne Van Barneveld, voorzitter van het internationale netwerk PR World Alliance en eigenaar van Marcommit PR in Nederland

Er zijn op dit moment pr-bureaus uit 14 landen aangesloten bij het PRWA, die werken voor meer dan 30 landen. Dat gaat van Noord-Amerika en Zuid-Amerika tot Europa en Azië. Naast België met Bepublic Group, zijn deze 16 bureaus ook aangesloten tot het netwerk: USA (Denterlein, Feintuch, Stanton), Zweden (Nowa Empower), Argentinië (Minerba), Zwitserland (Voxia), Italië (Seci), Frankrijk (Cap & Cime, Kable Communication), Korea (Communications Korea), Polen (NBS), Nederland (Marcommit), Duitsland (Panama PR), Turkije (Persona), Kroatië (Briefing) en Brazilië (XCOM). Door de toetreding tot het PRWA krijgt Bepublic Group ook automatisch toegang tot TheNetworkOne: een breder netwerk waar meer dan 1.000 bureaus zijn aangesloten over meer dan 100 landen.