Het nieuwe jaar brengt een nieuwe collega met zich mee in het team van pr- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group: Laure Miquel-Jean. Deze ervaren pr-expert en strateeg versterkt sinds begin dit jaar het managementteam als Strategy & Business Development Lead.

Vanuit deze nieuwe rol begeleidt Laure de klanten van Bepublic Group bij hun strategische communicatie, reputatie, mediarelaties, crisiscommunicatie en mediatrainingen. Tegelijkertijd zal Laure verantwoordelijk zijn voor business development en neemt ze hiervoor een leidinggevende rol op binnen het bureau.

“Na 15 goed gevulde jaren bij TBWA heb ik besloten mijn professionele passie voort te zetten bij Bepublic Group. De expertise en senioriteit van het team trokken me aan, evenals het zorgzame en sterke management van Anja en Sara. De recente erkenning van Bepublic Group als beste PR-bureau bij de laatste Bora Awards onderstreept met hoeveel toewijding zij werken aan het creëren van impact en uitmuntende resultaten voor hun klanten. Ik voel me vereerd om deel uit te maken van een team dat de lat zo hoog legt, en ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan het succes van het bureau.”

Laure Miquel-Jean

“Wat zijn we trots om zo’n ervaren experte als Laure in ons team te verwelkomen. Met haar jarenlange ervaring en enthousiaste persoonlijkheid is Laure een echte meerwaarde voor zowel ons team als voor onze klanten. Ook zal ze een centrale rol spelen in de business development van ons bureau.”

Anja Peleman & Sara Vercauteren, managing directors Bepublic Group

Laure werkt al meer dan 25 jaar in public relations en reputatiemanagement en woont in Brussel. Ze begon bij Ogilvy en lanceerde vervolgens haar eigen PR-bureau, Pride. In de afgelopen 15 jaar heeft ze gewerkt bij TBWA als Strategic Director Reputation & PR. Gedurende haar carrière heeft ze reputatiestrategieën, pers- en influencerrelaties ontwikkeld voor merken zoals McDonald’s, MasterCard, CBC, MSD, Proximus en Engie. Ook heeft ze advies gegeven aan tal van Belgische en internationale bedrijven op het gebied van crisiscommunicatie en issue management.