Contentcreatie

We zorgen er niet alleen voor dat jouw verhaal inhoudelijk sterk genoeg staat en nieuwswaardig is, ook het oog wil wat. We ondersteunen je verhaal of persbericht daarom graag met een animatievideo, posts op sociale media, creatief beeldmateriaal zoals grafieken. We organiseren een online rondetafeldebat, een podcast of vodcast of een campagne door een influencer. Daarvoor hebben we de juiste mensen in huis (host, regisseur, scenarist, designer, …) en werken we ook geregeld samen met ons kwalitatief netwerk van partners.

Bespreek je graag hoe we jou kunnen ondersteunen met content? Contacteer ons gerust.

Met welke content kunnen we je helpen?

  • Online newsroom
  • Socialmediacontent
  • Socialmediavideo’s
  • Samenwerking met influencers
  • Online talkshows of rondetafelgesprekken
  • Animatievideo’s
  • Podcast of vodcast

Cases

Saxo Bank

Context

Saxo wil op een aantrekkelijke manier haar expertise in de verf zetten op haar eigen sociale mediakanalen. Op die manier willen ze gericht hun (potentiële) klanten voeden met allerhande informatie die interessant kan zijn voor beleggers.

Aanpak

We werken voor Saxo van A tot Z posts uit voor op Facebook en LinkedIn, steeds met een passende visual erbij. Vaak nemen we als vertrekpunt de boeiende inzichten die hun experten in de media delen. We kiezen een interessante quote of verrassende cijfers en maken daar een visual met bijhorende copy van. Bij podcasts of camera-interviews maken we een video met een interessant fragment.

Hillewaere Verzekeringen

Context

Elk kwartaal zoomen we samen met de experten van Hillewaere in op één verzekeringsthema zoals bijvoorbeeld cybersecurity. Met de experts bouwen we elke opname op aan de hand van een vooraf bepaald scenario. Na afloop wordt niet alleen de integrale vodcast verspreid, maar worden ook korte fragmenten opgeknipt en omgevormd tot krachtige content voor de eigen kanalen van Hillewaere. 

Aanpak

Elk kwartaal maken we een videopodcast (vodcast).

Montea

Context

Twee keer per jaar maken we een video voor Montea waarin CEO Jo De Wolf de (half)jaarresultaten van het beursgenoteerde bedrijf uitlegt.   

Aanpak

Dat doen we door op voorhand – samen met de klant – de juiste inhoud te bepalen. Het is belangrijk om telkens ‘to the point’ de meest relevante zaken in mensentaal te vertellen. We schrijven een scenario uit met daarin een paar kernboodschappen én passende beelden. Vervolgens gaan we op locatie om de video op te nemen en uiteindelijk te monteren in de huisstijl van Montea.